20:49:43 24.04.2024
Stiri

Momente de PANICĂ pentru pasagerii unui zbor transatlantic. Unul dintre piloţi a ieşit din cabină şi a făcut ceva INCREDIBIL, la clasa business

Știri 13.09.2018 17:30 Vizualizări1102 Autor: Ziarul National


Momente de PANICĂ pentru pasagerii unui zbor transatlantic. Unul dintre piloţi a ieşit din cabină şi a făcut ceva INCREDIBIL, la clasa business

Un pilot al unui avion United Airlines a fost fotografiat în timp ce dormea la clasa business a avionului aflat în zbor, transmite The Independent.

Bărbatul a fost fotografiat de un pasager, fost ofiţer de poliţie. „Am călătorit în SUA de multe ori dar nu am mai fost martor la aşa ceva”, a declarat acesta, pentru Daily Record.

Potrivit pasagerului, pilotul a mers la baie, s-a schimbat de uniformă şi apoi a dormit o oră şi jumătate. Înainte de a reveni în cabină, pilotul s-a îmbrăcat din nou în uniformă. Ulterior, copilotul a făcut acelaşi lucru.

Avionul zbura din SUA spre Scoţia. „Nu cred că pilotul unui avion cu sute de pasageri la bord ar trebui să fie într-o asemenea situaţie”, a mai spus fostul poliţist.

United Airlines a reacţionat şi a spus că zborul nu a fost niciodată în pericol, deoarece în carlingă se aflau alţi doi membri ai echipajului tot timpul, iar în timpul curselor lungi le recomandă piloţilor să ia pauze.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md