Un tânăr din capitale, identificat și reținut la câteva luni de la furtul unei motorete. Ce riscă făptașul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 30 de ani originar din capitală este cercetat penal, după ce a fost reținut de ofițerii de investigație a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind bănuit de furtul unei motorete de model „Honda” în valoare de 11.000 de lei. Conform informațiilor acumulate în cadrul investigațiilor, polițiștii au constatat că, încă la începutul lunii iulie, acesta a sustras motoreta dintr-o parcare de pe strada Ginta Latină, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Astfel, în rezultatul măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiștii sectorului Ciocana, făptaşul a fost identificat şi reţinut, motoreta fiind depistată la domiciliul acestuia. Bărbatul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunii de furt și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, iar suspectul este cercetat în stare de libertate. Totodată, ofițerii de investigație ai sectorului Ciocana au demarat activități de investigaţii privind complicitatea acestuia și în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

Conform legislaţiei în vigoare suspectul riscă amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...