Mergi la un tur ghidat în Parlamentul Moldovei. Când se va desfășura Ziua ușilor deschise

11021234_887247861297742_6334210810080655115_n-620×349

Parlamentul Republicii Moldova, tradițional organizează Ziua ușilor deschise. Evenimentul va avea loc la 14 septembrie 2018, se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Zilei Internaționale a Democrației, marcate la 15 septembrie.

Începând cu ora 13:00, vor fi organizate tururi ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate, din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.

În această zi, vizitatorii Parlamentului vor putea vedea expoziția instituțiilor care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituțiilor publice și modul în care pot participa la luarea deciziilor.

În premieră, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii. Aici micii vizitatori vor desena, face puzzle și vor participa la concursuri cu premii.

Toți cei interesați vor putea afla cum să întocmească corect o petiție, precum și vor putea lăsa mesaje pentru deputați.

Amintim că în această săptămână, Oficiile Teritoriale de Informare ale Parlamentului (OTIP), cu reședința în municipiul Orhei și orașul Leova, au organizat ateliere de dezbatere a modalității de implicare a oamenilor în procesul decizional.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente