(video) A urcat şi a plecat. Cum un barosan din capitală rezolvă problema ambuteiajelor

Traficul îngreunat şi ambuteiajele din Chişinău sunt insuportabile pentru orice conducător auto, însă deocamdată o altă ieşire din situaţie decât răbdarea nu există. Unii şoferi o au într-o doză mai mică sau chiar nu o au deloc, motiv pentru care soluţionează problema mergând la propriul risc.

Una dintre metodele de înaintare în blocajele din trafic este deplasarea pe trotuare. Dacă în unele cazuri planul poate fi dat peste cap de pietoni “răutăcioşi”, atunci când aceştia nu se văd la orizont poate fi realizat fără probleme. Poliţie la fel nu este, iar colegii din trafic nu se încumetă să spună nimic în adresa unui proprietar de SUV impunător şi negru.

Iată o încălcare de acest gen, surprinsă într-o oră de vârf pe strada Mihai Viteazul. Un barosan a urcat pe trotuar şi nici nu s-a sfiit să meargă cu viteză în faţa tuturor.

Vezi şi: (video) Tupeul unui șofer. Cum a reacţionat văzând ambuteiajele care au revenit pe străzile capitalei

Vezi şi: (video) Cât tupeu! A evitat ambuteiajul de pe viaduct mergând cu mașina pe trotuar!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/