Vrei să înveți un nou dans? Centrul de Urbanism invită locuitorii Capitalei la evenimentul „Dansăm pe Micle”

dansam-pe-micle-ritmuri-de-tango-pe-strazile-chisinaului-1536818506

Centrul de Urbanism organizează evenimentul „Dansăm pe Micle!” și invită toți locuitorii orașului să învețe un dans nou, tangoul argentinian. Evenimentul face parte din seria de evenimente #NeVedem pe Micle în cadrul proiectului „Veronica Micle – strada pietonala”, care au scopul de a crea experienţe noi pe străzile Chişinăului.

Evenimentul va începe la ora 17.00 la intersecția străzilor Veronica Micle cu Vlaicu Pârcalab. Cei deja inițiați în arta acestui dans vor da startul evenimentului cu un Tango Open Air, după care va începe lecția cu profesioniștii.
Instructorii clubului „Tango Argentino Chișinău” au pregătit un program format din ​două sesiuni-atelier, urmată fiecare de câte un interval în care punem în practică mișcările învățate.

Evenimentul este gratuit și deschis deopotrivă celor neinițiați în tango, entuziaștilor, amatori și dansatorilor profesioniști. Vă așteptăm în număr cât mai mare la acest exercițiu de interacțiune cu orașul și oamenii, prin muzică și dans.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

#17.00 -17.30 – Tango Open Air – 17.30 – 18.00 Workshop de tango argentinian cu Tatiana Gordinscaia și Pavel Lozan, instructorii clubului “Tango Argentino Chișinău” – 18.00 – 19.00 Tango Open Air. Exersăm ce am învățat!
#19.00 – 19.30 Workshop de tango argentinian cu Grigorii Demcenco și Liubovi Botnaru, instructorii clubului “Tango Argentino Chișinău” – 19.30 – 21.00 Tango Open Air. Exersăm ce am învățat!

Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente