/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Cutia Neagră revine cu surprize. Mariana Rață: „În noul sezon vă spunem despre protagoniștii și figuranții „Furtului miliardului”

missing
13 septembrie 2018, ora 09:37

„Împreună cu noul meu coleg Denis Zavorotnîi intenționăm să aducem și mai multe elemente de investigații video în emisiune. În acest sezon ne propunem să realizăm un ciclu întreg de emisiunii-anchetă despre oamenii care au stat în spatele furtului miliardului: politicieni, oameni de afaceri, procurori, judecători, figuranți și țapi ispășitori”, ne-a dezvăluit Mariana Rață.

Desigur, emisiunea își păstrează interesul pentru subiectele legate de derapajele din justiție, pentru marea corupție din Moldova.

„Chiar dacă să faci investigații în Moldova devine din ce în ce mai greu, necesitatea unor astfel de produse jurnalistice este tot mai mare în societate. Sloganul emisiunii „Cutia Neagră” este „Adevărul nu poate fi ascuns”. Vom demonstra în fiecare emisiune acest lucru”, a promis realizatoarea emisiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram