Pariurile sportive vor fi monitorizate de poliție. IGP va colabora cu asociația internațională de integritate în pariurile sportive

un-fost-mijlocas-al-stelei-a-dat-lovitura-la-pariuri-sportive-acesta-a-castigat-o-suma-uriasa-pe-ce-meciuri-a-pariat-fostul-fotbalist-video-212482

Inspectoratul General al Poliției a semnat un memorandum de înțelegere cu asociația internațională de integritate în pariurile sportive ESSA (Sports Betting Integrity). ESSA și autoritățile de aplicare a legii din Republica Moldova vor colabora prin intermediul unei platforme de monitorizare și alertă.

Acordul va stabi o cooperare reciproc avantajoasă care va permite ambelor părți să facă schimb de informații privind pariurile potențial corupte și manipularea evenimentelor sportive în Moldova.  ESSA reprezintă interesele privind integritatea pariurilor sportive a celor mai mari operatori de pariuri licențiate și reglementate din lume. Totodată, oferă posibilitatea de a proteja membrii, consumatorii și partenerii săi de potențialele fraude cauzate de manipularea evenimentelor sportive și de pariurile aranjate.

De asemenea, ESSA și membrii săi realizează acest lucru prin identificarea și schimbul de informații privind modelele de pariuri suspecte pe orice piață, timp de 24 ore pe zi și 365 de zile pe an.

Pentru mai multe informații despre serviciile de integritate ale ESSA, vizitați pagina oficială a asociației internaționale de integritate în pariurile sportive.

Menționăm că, acesta este cel de-al doilea memorandum de înțelegere, semnat de IGP, primul memorandum a fost semnat cu „Sportradar”, o companie elvețiană bazată pe tehnologia de analiză a datelor și care operează cu sistemul de detectare a fraudei, asistând organele de aplicare ale legii, în lupta contra prevenirii și combaterii manipulării evenimentelor sportive în sportul mondial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente