O tânără de 20 de ani riscă până la 15 ani de închisoare pentru traficarea altor trei tinere în Cipru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O tânără de 20 de ani, originară din Ungheni, riscă de la 7 până la 15 ani închisoare pentru trafic de ființe umane. Tânăra este acuzată că, acum doi ani, când avea doar 18 ani, ar fi recrutat trei fete, cu vârstele cuprinse între 18 și 25 de ani din familii social-vulnerabile, cărora le-a organizat transportarea în Cipru unde acestea au fost impuse să presteze servicii sexuale.

Potrivit celor constatate, ajunse în Cipru, tinerele au fost adăpostite într-un club de noapte și impuse să presteze servicii sexuale contra plată diferitor bărbați. Timp de câteva luni, victimele au fost impuse să „deservească” pe seară mai mulți bărbați, o parte din banii câștigați fiind colectați de câțiva cetățeni turci, care gestionau „afacerea”.

După ce au revenit în țară, victimele au depus plângeri la organele de drept, persoana care le-a racolat și organizat traficarea fiind reținută, iar acum, deferită justiției.

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Principal, a finalizat urmărirea penală și a expediat în judecată cauza penală de învinuire a tinerei de 20 de ani. Totodată, procurorii continuă urmărirea penală în privința cetățenilor turci, care au fost complici la comiterea crimei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...