(video) Cum se cresc dovlecii, câte soiuri și ce bucate ai putea face. Agricultorul, Vasile Avram, ne povestește propria experiență

16

Bucate din dovleac, meșteșugăritul și arta populară, cea de a șaptea ediție a festivalului etno-gastronomic Bostaniada va aduna cei mai importanți producători de dovleci din Republica Moldova. În acest an festivalul va fi organizat pe 22 septembrie, pe malul Lacului din Bălăbănești, Criuleni.

Agricultorul, Vasile Avram este unul din cei mai importanți producători din Republica Moldova. Vezi mai jos cum se cresc dovlecii, câte soiuri de dovleci are agricultorul și câte feluri de bucate ai putea face din dovleac. Apropo, toate aceste bucate, le veți putea gusta la Bostaniada 2018.

Biletele la festival pot fi cumpărate AICI. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul este organizat sub egida Proiectului „Discover the routes of life”. Partenerii strategici ai festivalului sunt Ambasada Suediei în Republica Moldova și Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova implementat de către Chemonics International. Partener general al evenimentului este Consiliul Raional Criuleni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente