18:30:40 18.04.2024
Stiri

Prinţul Charles, grav bolnav. Regina Elisabeta deja o pregăteşte pe Kate Middleton pentru un rol important

Monden 11.09.2018 18:03 Vizualizări4291 Autor: Ziarul National
Prinţul Charles, grav bolnav. Regina Elisabeta deja o pregăteşte pe Kate Middleton pentru un rol important sursa: one.ro


Prinţul Charles, în vârstă de 69 de ani, suferă de o boală care îl face incompatibil cu sarcinile unui monarh.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a are pierderi de memorie şi scăpări de orientare în spaţiu, iar din bănuielile soţiei sala, Camilla, ar fi vorba de Alzheimer, potrivit revistei germane „Neue Post”.

Prinţul Charles este următorul în linia succesorală, iar starea de sănătate îngrijorătoare nu îi va permite să conducă Regatul Unit. Revista „People” susţine că ar fi în posesia unui raport medical secret care confirmă că Prinţul Charles suferă de Alzheimer. Dacă această teorie este adevărată, Prinţul William va fi cel care va urca la tron, alături de soţia sa, Kate Middleton.

Mai mult, în ultimele săptămâni s-a zvonit că Regina Elisabeta deja o pregăteşte pe Kate Middleton pentru un rol important. Dacă pe Meghan Markle a învăţat-o regulile de etichetă şi cum trebuie să se comporte o ducesă, pe soţia Prinţului William o învaţă ce trebuie să facă în rolul de Regină a Angliei.

„Nu există un curs de pregătire pentru a deveni regină”, explică Emily Nash, corespondent al revistei Hello!. „Dar cu siguranţă, Majestatea Sa, are ani de experienţă pe care îi poate împărtăşi”, a continuat Emily.

Relaţia dintre Regina Elisabeta şi Kate Middleton este una specială, cele două fiind extrem de apropiate. Dacă se zvonea că există o competiţie între Ducesa de Sussex şi Ducesa de Cambridge, care a ajuns mai mult la inima Reginei, Majestatea Sa nu face astfel de diferenţe, fiind la fel de încântată de ambele ducese.

Atât Kate Middleton cât şi Meghan Markle au călătorit alături de Regina Elisabeta şi, mai mult, amândouă au primit bijuterii din partea ei, în special cercei, pe care soţiile Prinţilor William şi Harry le poartă cu drag.

Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md