/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Accident cu implicarea coloanei prezidențiale. Cu ce mașină va circula șeful statului

missing
11 septembrie 2018, ora 15:41

„La momentul de față s-a identificat o unitate de transport de tip Mercedes S Class”, a declarat Golea. De asemenea, acesta a precizat că la momentul de față experții examinează automobilele și urmează să vină cu un raport în care se va spune dacă acestea pot fi reparate sau nu.

Directorul interimar SPPS a mai spus că toate mașinile sunt asigurate CASCO și prejudiciul material va fi acoperită de compania de asigurare.

Golea a mai explicat că a fost exclusă versiunea unui atentat asupra președintelui. La o astfel de concluzie s-a ajuns după ce s-a făcut o analiză la toate circumstanțele accidentului.

Amintim că, duminică, 9 septembrie, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament.

În urma accidentului, președintele țării, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. Viața niciuneia din persoanele rănite în accident nu este în pericol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram