(VIDEO) Primele imagini cu Igor Dodon după accidentul de duminică, lângă Strășeni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon a apărut astăzi prima dată în public după accidentul de duminică, lângă Strășeni, cu implicarea mașinilor din coloana oficială a șefului statului. Acesta nu pare să aibă alte traume vizibile, cu excepția unui mic hematom pe nas.

În imaginile video postate pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon apare semnând o oarecare hârtie, iar apoi vorbind un șir de persoane. Sunetul însă a fost închis, astfel că nu putem ști despre ce anume au vorbit.

Potrivit mesajului care însoțește imaginile video, președintele țării a convocat „o ședință operativă privind situația din țară și privind agenda evenimentelor internaționale preconizate pentru perioada imediat următoare”.

Acesta a mai ținut să aducă „sincere mulțumiri tuturor pentru urările de bine și înțelegere” față de el și rudele sale, menționând că va trebui „o perioadă de timp” să stea sub „supravegherea medicilor”.

„Cred că ar trebui cu toții să tragem concluziile de rigoare din situația creată și mereu să ținem cont de faptul că atitudinea etică, umană trebuie să predomine asupra tentației de a manifesta pasiuni și preferințe politice, oricare sunt ele. Sănătate și bunăstare tuturor!”, a mai scris Igor Dodon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...