04:27:40 24.04.2024
Stiri

Maia Sandu despre accidentul lui Dodon: „Trebuie să respectăm regulile de circulație, limita de viteză, în special cei care cred că au obținut funcția de la Dumnezeu”

Politică 11.09.2018 11:43 Vizualizări3243 Autor: Ziarul National
Maia Sandu despre accidentul lui Dodon: „Trebuie să respectăm regulile de circulație, limita de viteză, în special cei care cred că au obținut funcția de la Dumnezeu”


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, regretă faptul că în accidentul de duminică în care a fost implicat și automobilul de serviciu al președintelui Igor Dodon au avut de suferit oameni, dar spune că regulile de circulație trebuie respectate de toți participanții la trafic, inclusiv de cei care cred că „au obținut funcția de la Dumnezeu”, cu aluzie la o declarație anterioară a șefului statului.

„Regret că au avut de suferit oameni din cauza accestui accident. Concluzia e aceeași ca pentru majortitatea altor accidente - trebuie să respectăm regulile de circulație, limita de viteză. În special cei care cred că au obținut funcția de la Dumnezeu trebuie să facă acest lucru și să nu pună în pericol viața oamenilor”, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, Maia Sandu.

Președinta PAS ironizează și versiunea lansată de socialiștii Vlad Bătrâncea și Ion Ceban, potrivit căreia accidentul ar fi fost un „atentat” la viața lui Igor Dodon, numind-o „invenție”.

„Socialiștii au tăiat, timp de doi ani, frunze la câini și acum caută un subiect de campanie (electorală - n.r.) și cred ei că l-au găsit”, a comentat Maia Sandu.

Menționăm că, în accidentul din după-amiaza zilei de duminică, au fost implicate două mașini din coloana șefului statului și o dubiță de la întreprinderea „Avicola Floreni”. Într-unul dintre automobilele de serviciu răsturnate era Igor Dodon, mama și fiul acestuia, care mergeau la Sadova, Călărași.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md