/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Construcția apeductului Fălești se va încheia până la sfârșitul anului curent

missing
11 septembrie 2018, ora 10:29

Potrivit unui comunicat al instituției, pe 7 septembrie Guvernul a decis să redistribuie unele alocații între programele aprobate ale Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Scopul este de a soluționa problemele ce țin de finalizarea construcției apeductului pentru orașul Fălești. Acest proiect este inclus în Documentul Unic de Program pentru anii 2017-2020.

Datele ministerului arată că valoarea lucrărilor necesare pentru finalizarea proiectului este de circa 35,5 milioane de lei. Din suma totală au fost achitați circa 14,5 milioane de lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, iar alte 21 de milioane de lei vor fi achitate până la finele anului curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram