/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ludmila Kozlovska la TV8: În lista „Magnițki” trebuie inclus și liderul PD, Vlad Plahotniuc

missing
11 septembrie 2018, ora 10:07

Ludmila Kozlovska spune că din decembrie anul trecut, una dintre prioritățile organizației Open Dialog este apărarea avocaților și judecătorilor. De asemenea, ONG-ul promovează legea globală „Magnițki” în toate parlamentele naționale, lege care înregistrează succese mari. „Legea globală „Magnițki” se referă la sancțiuni personale față de cei care se simt absolut de nepedepsit în țările lor. În acest caz, Plahotniuc și anturajul său fac parte din auditoriul țintă față de care noi vrem să stabilim sancțiuni personale. Desigur, ei se tem foarte tare de acest lucru pentru că văd că în această listă sunt foarte mulți dictatori, rude și apropiați ai acestora”, a spus Ludmila Kozlovska.

Referindu-se la informațiile apărute în presa moldovenească despre faptul că organizația Open Dialog finanțează partidele de opoziție PAS și PPDA, Ludmila Kozlovska spune că niciodată nu a ascus faptul că finanțează fie cheltuielile pentru transport, fie pentru cazare a unor persoane, iar acest lucru ar fi un absurd din punctul de vedere al finanțării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram