/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Un individ a intrat cu maşina pe pista aeroportului din Lyon. Zborurile, suspendate

missing
10 septembrie 2018, ora 17:29

Aproximativ 20 de maşini şi motociclete de poliţie şi un elicopter au urmărit un şofer care a condus o perioadă pe partea greşită a unei autostrăzii, după care a trecut de barierele de securitate de la un terminal al aeroportului din Lyon şi a intrat cu maşina pe pistă.

Maşina s-a împotmolit în cele din urmă în terenul accidentat de lângă pistă, şoferul fugar a părăsit vehiculul şi a încercat să fugă pe picioare de poliţie, însă a fost în cele din urmă prins şi reţinut de forţele de ordine.

Nu există informaţii că ar fi fost rănită vreo persoană în urma incidentului.

Poliţia nu a anunţat încă ce acuze îi sunt aduse individului.

Până în acest moment nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis acest incident.

Traficul aerian pe aeroportul din Lyon este în continuare suspendat în urma incidentului, a anunţat administraţia aeroportului pe Twitter.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram