18:35:52 24.04.2024
Stiri

FOTO, VIDEO, UPDATE // Primele imagini de la fața locului: „Igor Dodon era plin de SÂNGE”. Mașina lui Igor Dodon, ACCIDENT rutier: S-a răsturnat în apropiere de Strășeni

Social 09.09.2018 14:29 Vizualizări36032 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO, UPDATE // Primele imagini de la fața locului: „Igor Dodon era plin de SÂNGE”. Mașina lui Igor Dodon, ACCIDENT rutier: S-a răsturnat în apropiere de Strășeni Pro TV
Poză simbol


Două mașini din coloana oficială a președintelui R. Moldova, Igor Dodon, au fost implicate astăzi într-un accident rutier pe traseul Strășeni -Călărași. Acestea s-au răsturnat, la amiază, în afara carosabilului, lângă orașul Strășeni. Într-o mașină se afla și seful statului. „Președintele Igor Dodon se simte bine”, susține consilierul prezidențial Maxim Lebedinschi.

UPDATE // „Mulțumim tuturor celor din țară și de peste hotare, care au avut gânduri bune pentru mine și familia mea. Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mii de mesaje, la care însă nu reușesc să răspund acum. Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei. Fiți atenți și aveți grijă de voi și de cei dragi vouă”, a scris Igor Dodon pe Facebook, după ora 18.00.

UPDATE // Din imaginile de pe camera de bord a mașinii SPPS, care era în spatele automobilului prezidențial, se observă că un camion a ieșit pe contrasens și a acroșat mașina în care se afla Igor Dodon. În urma impactului, aceasta s-a răsturnat.

VEDEȚI IMAGINILE VIDEO AICI.

UPDATE // Socialistul Ion Ceban, fostul purtător de cuvânt al președintelui Igor Dodon, vorbește despre o „conspirație”. Acesta susține că și el a fost implicat acum trei zile într-un accident rutier.

„E bine tot ce se termină cu bine, chiar și în situațiile cele mai periculoase și neplăcute. Important e să ieșim teferi din accidentele care se produc. Mai ales din cele care se produc nu din vina noastră... Este ciudat că la distanța de trei zile, după ce a fost lovită mașina cu care mă deplasam regulamentar, împreună cu șoferul, a fost accidentat serios și automobilul președintelui țării. Nu suntem conspirologi, dar înțelegem să fim mai atenți și mai precauți de acum încolo, în general și în particular. Mai precauți și mai cu încredere în cauza noastră, de a duce la un bun sfârșit tot ce avem de înfăptuit”, a scris Ceban pe Facebook.

UPDATE // Consilierul prezidențial Maxim Lebedinschi susține că nu șoferul mașinii în care se afla Igor Dodon s-ar face vinovat de producerea accidentului rutier de lângă Strășeni, când două mașini din coloana oficială a șefului statului s-au răsturnat în șanț.

Tot Lebedinschi anunță că președintele Igor Dodon „se simte bine” și că nu a avut nevoie de ajutorul medicilor.

UPDATE // Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon, după producerea accidentului rutier, se arată că președintele, împreună cu soția sa, au participat astăzi la „Sfânta Liturghie praznicală de la Biserica Sfîntul Ierarh Nicolae din orașul Basarabeasca, oficiată de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldovei, Vladimir”. Cel mai probabil, mașinile din coloana oficială a președintelui se îndreptau către satul de baștină al șefului statului - Sadova din Călărași, când au fost implicate în accident, lângă Strășeni.

UPDATE // Pe rețelele de socializare continuă să apară imagini de la accidentul în care a fost implicată mașina care-l ducea pe președintele Igor Dodon. Persoana care a realizat aceste imagini spune că președintele Dodon era „plin de sânge” când a fost scos din mașina răsturnată într-un șanț, în apropiere de Strășeni.

Poliția R. Moldova a confirmat că în una din cele două mașini răsturnate era șeful statului.



Două mașini din coloana oficială a președintelui R. Moldova, Igor Dodon, au fost implicate astăzi într-un accident rutier pe traseul Strășeni -Călărași. Acestea s-au răsturnat în afara carosabilului.


Un mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției R. Moldova arată că persoanelor aflate în automobilele implicate în accident le-a fost acordat ajutor medical, dar nu se precizează dacă printre cei răniți este și Igor Dodon.



Deschide.md transmite că șeful statului împreună cu șoferul său ar fi fost internați la spital. În accident a fost implicată și o mașină a Servicului Protecție și Pază de Stat.




Sursa foto: deschide.md, preluate de pe Facebook

Poliția se află la fața locului și cercetează circumstanțele producerii accidentului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md