16:15:11 29.03.2024
Stiri

O gaură în Soiuz

Politică 09.09.2018 11:16 Vizualizări2104 Autor: Ziarul National
O gaură în Soiuz


Trustia, elegii politikoase

De ce atâta tevatură cu turcii orizontali trimiși acasă? Foarte bine că au fost expediați păgânii și, dacă Erdogan a mai plătit pentru ei 7 milioane de euro, iese câte un milion de euro pentru un cap turcesc. Și dacă mai adăugăm mobila, fotoliile, divanurile, covoarele, tapetele turcești pentru cabinetul președintelui moldav, câștigul e și mai mare! Bravo Dodon, bravo Plahotniuc (ordinea e alfabetică), ați făcut o afacere bună! Mai departe nu e treaba voastră și a noastră cum va folosi clientul (Erdogan) marfa, a plătit bani pentru ea. Putem vopsi Președinția în roșu, în semn de părere de rău, dacă el consideră că expulzații „nu au dreptul la viață” și le face sekir bașca. Drepturile omului, convenția europeană, declarația universală? – foaie verde! Dar de jugul otoman ați uitat? Dar de Constantin Brâncoveanu și fii săi minori care au murit pentru credința ortodoxă? Dar de Ioan Vodă cel gentil extrapolat cu cămilele în direcții opuse? Patru secole a durat jugul turcesc și mai dura, dacă nu ne elibera Rusia ca să ne ocupe ea! Cine-i deplânge pe cei șapte turci îi sadomazochist, dacă nu trădător. Dumnezeu nu bate cu bățul.

Pe mine personal mă preocupă altceva: oare cine a făcut gaura din peretele navei cosmice internaționale Soiuz, dezermetizând-o? S-a stabilit că gaura de 2 milimetri a fost făcută pe dinafară, nu dinăuntru cum s-a crezut inițial. Dacă niciunul dintre cosmonauți nu a perforat peretele navei orbitale, atunci cine umblă noaptea prin cosmos cu burghiul și sfredelește navele? Mă miră că nici multpătimitul Rogozin (rămas mai mare peste cosmosul rusesc) și comisia pe care a format-o, nici deputații ruși care au discutat chestiunea respectivă în Duma de Stat, nu s-au gândit că aceasta ar putea fi isprava gastarbaiterilor moldoveni în căutare de lucru. Fiindcă Dodon nu dă de lucru la ai săi, a angajat constructori turci ca să repare Președinția. Și, de altfel, Arena Chișinău tot turcii o vor construi. Iar constructorii noștri, meșteri la toate, rătăcesc prin cosmos ca să câștige un ban! Iar presa aservită tace! Iată pentru aceasta ar trebui să ne revoltăm! Cum nu vii tu, Țepeș doamne?!

Al vostru svreditel, forajent, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md