Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru un sfârșit de weekend minunat

evenimente41-920×613

Ce faci în această zi de duminică? Dacă nu ai încă un plan bine pus la punct, atunci noi venim să te ajutăm cu listă de recomandări de evenimente colorate pentru acest sfârșit de weekend. Petrece timpul frumos în zilele calde de toamnă.

#Bucurie în Mișcare Chișinău

bucuria in miscare

Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine cu cea de a III-a ediție în Republica Moldova. Cei care iubesc mișcarea, jocurile copilăriei și teambuilding-urile pot merge la acest festival pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, în campusul Universității Tehnice din Moldova. Mai multe detalii vezi AICI.

#MUST Fest Ediția III

must fest

Cea de a treia ediție a festivalului Must Fest va avea loc în perioada 8-9 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale. Timp de două zile oamenii participanți la eveniment vor avea parte de: școli de vin, masterclass-uri cu degustare de vinuri selecte, o mulțime de zone interactive și de divertisment. Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

#Mic concurs de Puzzle

puzzlele

Îți plac jocurile intelectuale de echipă? Participă la evenimentul organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale „Mic concurs de puzzle”.
Formează o echipă din cel mult 5 persoane și mergeți să strângeți puzzle-uri împreună la „Mic concurs de puzzle”. Jocul va fi organizat la Liceul Socrate, strada Matei Basarab 5/2, cu începere de la ora 16:00. Pentru înregistrare trebuie să scrieți un comentariu cu numele echipei în eveniment pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Franța – Olanda

liga natiuniloer

Prima ediție a Ligii Națiunilor a început. Campioana Mondială echipa Franșei a remizat împotriva Germaniei și va lupta pentru trei puncte împotriva Olandei. Vizionează live meciul împreună cu prietenii sau familia. Mai multe detalii despre locul și ora începerii meciului vezi AICI.

#GOGOL. RĂZBUNARE GROZAVĂ

f22f309e090744d12410571cde5fa64e

rgbrtgfb f

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente