12:37:40 18.04.2024
Stiri

TRUCURI care te fac să te îndrăgostești din nou de partenerul tău

Știri 07.09.2018 20:02 Vizualizări1557 Autor: Ziarul National
TRUCURI care te fac să te îndrăgostești din nou de partenerul tău sursa: eva.ro


Toate relațiile romantice au nevoie de muncă pentru a funcționa. Deși nu ar trebui să râzi niciodată de relația eșuată a cuiva, tu știi cum îți poți face propria relație să funcționeze din nou?

Ambii parteneri trebuie să se implice, altfel sacrificiile sunt degeaba. Vrei să știi cum poți să te îndrăgostești din nou de partenerul tău?

1. Închide telefonul sau ține-l pe modul silențios

Imaginează-ți că ați reușit să faceți o rezervare la cel mai frumos restaurant din oraș. Ați comandat un preparat sofisticat, beți un pahar cu vin și totul pare perfect. Dar partenerul tău primește un telefon și vorbește destul de mult, chiar și în timp ce mănâncă. Atunci când închide apelul, telefonul pare lipit de mână și pare a nu mai ridica deloc capul. Înainte de a-ți da seama, chelnerul vă întreabă ce desert vreți. Regulile de la cinema ar trebui să se aplice și în această situație. Nu numai că este nepoliticos să nu îi acorzi atenție persoanei cu care ești, ci o poți și îndepărta pe aceasta.

2. Mergi la culcare la aceeași oră ca partenerul

Aceasta este intimitatea în adevărata sa formă. Mersul la culcare în același timp este asemănător cu luatul în brațe în timpul somnului sau cu discuțiile înainte de culcare. Potrivit psihologilor, atunci când modelele de somn sunt diferite, este mai greu să ții legătura puternică. În plus, ce lucru este atât de important încât să nu te lase să te culci în același timp cu partenerul tău? Poate că este inevitabil, ca un loc de muncă pe tura de noapte. Poate că serialul tău preferat este târziu la televizor. Poate că pui banii la pariuri și nu vrei ca jumătatea ta să afle. Dacă aceste activități pot fi evitate înainte de culcare, cel puțin încearcă să faci efortul să mergi la culcare în același timp cu partenerul. Acesta va fi recunoscător.

3. Încearcă ceva nou cu partenerul

Acesta este un mod sigur de a face legătura dintre voi mai puternică.

Nu, nu trebuie să mergi cu placa de surf dacă îți este frică. Și nici nu trebuie să te lupți cu rechinii. Dacă este vreun film pe care nu l-ați văzut, vă puteți uita împreună. De asemenea, puteți să faceți niște interpretări de roluri, cum ar fi agentul 007 și una dintre asistentele sale.

4. Evită criticile

Criticile te pot face să uiți că există și iubire în relație. Înainte de a începe să-i spui tot ce nu îți convine, gândește-te ce cuvinte folosești, înainte de a regreta. Chiar dacă este vorba despre critici minore, sugerează în schimb un alt mod prin care partenerul tău poate face ceea ce te deranjează. Acest lucru poate ajuta cu adevărat relația cu partenerul.

5. Concentrează-te pe lucrurile pozitive

Încearcă să te concentrezi pe ceea ce faci corect. Acest lucru te va face să te simți mai apreciată într-o relație.

Îi poți spune partenerului că apreciezi când te sună la birou să te întrebe cum merge ziua ta. Îi poți spune că apreciezi atunci când îți deschide ușa. Iar acasă îi poți spune cât de mult ți-a plăcut când ai găsit cafeaua făcută de dimineață sau florile când ai ajuns acasă. În ciuda imperfecțiunilor care există, acesta este un comportament sănătos al unui cuplu.

6. Fii vulnerabilă

Dacă este nevoie, nu te teme să spui cum te simți cu adevărat. Ascunderea adevăratelor tale emoții nu reprezintă un lucru corect pentru niciunul dintre voi. Dacă nu îți place că partenerul tău devine prea apropiat de prietenul său de sex opus, spune-i acest lucru. Însă fii calmă și respectuoasă! Respectul te va ajuta oricând în această viață.

Sursa: eva.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md