/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Noaptea Filmelor sub Stele se amână pentru săptămâna viitoare. Ce filme sunt în program

missing
07 septembrie 2018, ora 10:45

Astfel, doritorii de a participa sunt îndemnați să-și ia cu ei buna dispoziție și păturelele și să vină în zilele de joi, vineri și sâmbătă, la ora 20:30 la Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Costul biletului pentru o seară de filme este 20 MDL. Acestea pot fi achiziționate la intrare. De asemenea, organizatorii atenționează că consumul de alcool și tutun este interzis.

Scopul Festivalului este de a promova valori frumoase și filme bune. De asemenea pentru a oferi oamenilor un eveniment de recreere culturală și oportunitatea de a petrece o seară frumoasă alături de cei dragi! Mai jos trailerule celor trei filme care vor fi vizionate

13 septembrie – The Great Rupert (1950)

14 septembrie – Бриллиантовая рука (1969)

15 septembrie – Royal Wedding (1951)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram