Blocurile locative din Chișinău, care nu au datorii la energie termică, vor beneficia gratuit de instalațiile de termoficare pentru iarnă

b_16451_1366620349_1

Blocurile locative din mun. Chișinău, care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică vor beneficia de îndeplinirea gratuită a lucrărilor de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru iarnă. Cu acest mesaj vine Termoelectrica pentru locuitorii responsabili ai capitalei.

Chiar dacă termenul de desfășurare a campaniei  „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara” s-a încheiat pe 31 august curent, furnizorul de energie termică din capitală, Termoelectrica, anunță prelungirea campaniei cu încă o lună, până pe 25 septembrie curent.

„Am decis să extindem termenul de desfășurare a campaniei, oferindu-le consumatorilor noștri și mai multe șanse de a fi premiați. Este o activitate pe care o desfășurăm an de an și care ne ajută să păstrăm o relație de colaborare strânsă de colaborare cu locatarii, dar și administratorii de blocuri”, explică directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Condițiile de participare în cadrul campaniei sunt simple foarte simple:

#Blocul trebuie să fie fără restanțe pentru consumul de energie termică;

#Administratorul trebuie să depună o cerere în formă liberă, către Termoelectrica S.A., până la data de 25 septembrie;

Cererile urmează a fi depuse la Centrul Comercial al Termoelectrica S.A. din str. T. Vladimirescu,6, sau la sediile teritoriale Termoelectrica S.A.:

#Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);

#Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);

#Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);

#Botanica – str. Teilor 7/3;  (0-22-77 94 11)

#Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

Furnizorul de energie termică precizează că serviciile de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru iarnă, de regulă, sunt efectuate de către agenți economici licențiați în domeniu, prețul acestora poate atinge câteva mii de lei, iar aceste cheltuieli sunt suportate de către locatarii blocurilor. Însă, locatarii pot fi scutiți de aceste cheltuieli, dacă îndeplinesc cerința de bază a Termoelectrica.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente