/VIDEO/ „Tatăl meu nu este terorist”. Mesajul fiicei unui dintre profesorii de la liceul Orizont

07 septembrie 2018, ora 08:34

Ea a povestit că în dimineața zilei de joi, în timp ce erau în drum spre școală a venit o mașină mare și l-a luat pe tatăl ei. Potrivit fetei, au fost trei bărbați care au încercat să o ia și pe sora sa, însă nu le-a reușit. Ulterior, potrivit cei, aceștia „au închis ușa și au plecat”. Tânăra mai spune că cei trei bărbați care l-au luat pe tatăl său nu s-au prezentat și nu au numit vreun motiv. Acesta a fost dus, potrivit ei, într-un microbuz de culoare gri sau alb cu numărul de înmatriculare XXX 459.

Amintim că, în dimineața zilei de joi, șapte persoane de origine turcă au fost ridicați din stradă sau de acasă, ulterior Serviciul de Securitate și Informații a anunțat că aceștia ar fi implicați în activități teroriste. Societatea civilă și mai mulți politicieni au calificat acțiunea drept ilegală. Președintele Parlamentului a cerut audieri în Parlament pe acest caz, iar doi deputați au expediat o interpelare la SIS pentru explicații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram