/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Interpreta care a reprezentat Rusia la Eurovision 2018 și-a anunțat intenția de a emigra în Europa

missing
07 septembrie 2018, ora 07:15

„Sunt gata să emigrez din Rusia în Europa”, a spus ea.

În plus, interpreta a postat o fotografie în Instagram, unde se află la aeroportul Sheremetyevo. Acesta nu a oferit un comentariu imaginii punând doar două hashtaguri care s-ar traduce „să mergem” și „Europa”

Însă utilizatori rețelei au venit cu comentarii în care explică că fotografia a fost realizată înainte de zborul interpretei la Lisabona, unde a avut loc concursul Eurovision.Astfel, aceasta fiind realizată la 30 aprilie 2018.

Potrivit canalului TV “360”, agentul lui Samoilova nu știe de ce artista a făcut o astfel de declarație. El a adăugat că cântăreața a urcat deja la bordul avionului, însă nu a precizat în ce direcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram