/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

US OPEN 2018: Radu Albot părăsește turneul la un pas de finală

missing
06 septembrie 2018, ora 23:26

Întâlnindu-i pe teren pe campionii Wimbledon 2017 la dublu, Lukasz Kubot din Polonia și Marcelo Melo din Brazilia, cap de serie nr. 7, perechea noastră a luptat cu înverșunare pentru fiecare punct într-un meci de aproape 3 ore.

Primul set a decurs pe picior de egalitate. Doar spre finalul acestuia adversarii au reușit să se impună în tie-break cu scorul de 7:6. În cel de-al doilea set, perechea noastră își ia revanșa, învingând cu scorul de 6:3. După aproape două ore de joc, partida devine decisivă în al treilea set. Perechile încep din nou pe picior de egalitate, însă duetul polonezo-brazilian reușește să ne depășească cu trei seturi. Radu Albot și Malek Jaziri încearcă să reducă diferența, luptând dârz până la capătul setului, însă acesta se încheie în defavoarea perechii moldo-tunisiene.

Scorul final al meciului Radu Albot/Malek Jaziri și Lukasz Kubot/Marcelo Melo devine 6:7 6:3 3:6.

Perechea noastră încheie cu capul sus Marele Șlem american din acest an. Radu Albot părăsește terenul cu zâmbetul pe buze, devenind încă o dată primul jucător de tenis moldovean care reușește o astfel de performanță. Rezultatul lui Radu va intra în istoria tenisului de câmp moldovenesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram