Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o zi relaxantă de vineri

evenimente
Foto: stocksnap.io

E vineri și e timpul să ne relaxăm. Pentru a încheia săptămâna frumos, echipa #diez îți recomandă 5 evenimente la care trebuie să ajungi neapărat.

#Căldură în noiembrie

caldura in noiembrie

„Căldură în noiembrie” nu e doar un spectacol despre dragoste, este și despre ceea ce ne doare cel mai mult, plecările în masă a celor care ne sunt dragi. Venind la spectacol veți pătrunde în intimitatea a două cupluri, veți cunoaște despre cât poate fi de tumultuoasă dragostea și cât de dramatic poate ricoșa. Mia detalii despre spectacol, găsiți AICI.

#COCO Chanel – Oglinzi

oglinzi

Încă un spectacol interesant pentru toți iubitorii de teatru. Spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi” este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux. De asemenea, este axat pe interviuri și publicații. De ce „Oglinzi”? Vă invităm să reflectăm împreună. Mai multe detalii despre spectacol AICI.

#Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe

gabriel gherghe

Cu peste 8 milioane de vizualizări pe youtube, Gabriel Gherghe este unul dintre dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România. Seara plină de umor vă este garantată. Mai multe detalii AICI.

#Macbeth

macbeth

Și încă un spectacol. De această dată la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu. Macbetch, în regia lui Andrea Battistini a fost jucat pentru prima dată la Chișinău pe 28 iunie 2017. Dacă iubiți baletul, atunci mergeți să vă delectați cu un spectacol de zile mari. Mai multe detalii AICI.

#Felicidad Latina Dance Night

dance

Într-o vineri seara trebuie să ai parte de muzică bună, oameni frumoși și prietenoși, comunicare, distracție și experiență utilă în dans. La această petrecere se va dansa mult. Kizomba, Zouk, Salsa și Bachata. Dacă ești interesat, atunci află mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente