vineri, 29 martie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeOplot Trio - Noul produs de ultimă generație de la Avgust pentru tratarea semințelor...

Oplot Trio – Noul produs de ultimă generație de la Avgust pentru tratarea semințelor de cereale

Recomandate

Compania IMEXAGRO SRL în parteneriat cu compania Avgust a demarat o campanie de prezentare și promovare a noilor produse de uz fitosanitar pentru sezonul de toamnă 2018.

Companiile și-au propus să informeze fermierii din diferite regiuni ale Republicii Moldova despre cele mai importante particularități în tehnologia de protecție a rapiței de toamnă și a culturilor cerealiere.

Noutatea sezonului de toamnă, prezentată de Avgust, a fost produsul de ultimă generație pentru tratarea semințelor de cereale Oplot Trio.

Cu ocazia lansării noului produs Oplot Trio au fost organizate o serie de întruniri de lucru în 3 regiuni ale țării: 7 august (or. Chișinău), 8 august (or. Edineț), 23 august (or. Comrat), unde producătorii au avut posibilitatea de a afla informații din experiența foarte bogată direct de la specialiștii principali ai companiei Avgust Rusia: Iurii Usaciov și Zinaida Kolotilina.

Evenimentele regionale au reunit fermierii interesați de noile tehnologii de cultivare a culturilor de câmp.

Oplot Trio (difenoconazol 90 g/l + tebuconazol 45 g/l + azoxistrobin 40 g/l), este un produs sistemic cu acțiune triplă ce conține strobilurine. Are un efect accentuat de stimulare a creșterii și este utilizat la tratarea semințelor de cereale. Oferă o protecție ideală contra unui spectru larg de boli.

Tebuconazol – face parte din clasa triazolilor și se caracterizează printr-o viteză foarte mare de pătrundere în semințe, are acțiune eradicantă și de lecuire. Controlează foarte bine bolile din interiorul semințelor.

Difenoconazol – face parte din clasa triazolilor, dar este mai puțin mobil, ceea ce îi oferă un avantaj în combaterea bolilor de la suprafața semințelor și din pământ sau resturi vegetale.

Azoxistrobin – substanță activă din clasa strobilurinelor. Se caracterizează printr-o protecție îndelungată. Are un efect fiziologic pozitiv asupra plantelor tinere, crește puterea de absorbție a azotului prin încetinirea inactivării nitrat-reductazei, reduce aportul de apă, sporește asimilarea de dioxid de carbon, ceea ce este deosebit de important în perioada cu toamne secetoase. Mărește imunitatea naturală a plantelor contra bolilor. Se utilizează în doză de 0,4-0,6 l/tonă, în funcție de presiunea bolilor.În așa mod, Oplot Trio protejează eficient culturile contra următoarelor boli: septorioza frunzelor, făinarea, putregaiul fuzarian al rădăcinilor, tăciunele zburător al grâului, mălura comuna a grâului, helmintosporioza orzului, mucegaiul de zăpadă a semințelor, etc.

IMEXAGRO recomandă preparatul Oplot Trio pentru tratarea semințelor, care oferă garanție că culturile cerealiere vor fi eficient protejate contra bolilor și veți avea un surplus la recoltă.

În toamna 2018 produsul poate fi achiziționat exclusiv la distribuitorul IMEXAGRO SRL: tel: 068888749, 060200556.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale