14:51:25 20.04.2024
Stiri

FOTO // Marina Tauber a realizat încă un proiect promis: În Jora de Jos a fost a dat în exploatare iluminarea stradală

Partide/Comunicate 06.09.2018 14:01 Vizualizări1327 Autor: Ziarul National
FOTO // Marina Tauber a realizat încă un proiect promis: În Jora de Jos a fost a dat în exploatare iluminarea stradală


Primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, a dat în exploatare sistemul de iluminat stradal în satul Jora de Jos și astfel a realizat încă o promisiune din campania electorală, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc în ziua când s-au împlinit 100 de zile de la preluarea mandatului de edil de către Marina Tauber. În cele trei luni de la preluarea funcției de primar în cele patru localități ale comunei, Tauber a reușit să realizeze jumătate din promisiunile realizate în campania electorală.

Astfel, lucrările de reparaţie a sistemului de iluminare au durat mai puţin de o lună, timp record pentru astfel de lucrări unde au fost antrenați trei echipe de muncitori, care au instalat un panou automatizat de electricitate, 346 de becuri led şi 13 kilometri de cablu.

Primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, a declarat că în curând vor fi finalizate şi alte proiecte importante, inclusiv continuarea dezvoltării infrastructurii drumurilor, dar și reparația taberei de odihnă care va fi transformată într-un Centru cultural. „Tot ce implementăm este inclus şi menţionat în angajamentul meu public, care a fost asumat de către mine şi echipa noastră. Şi astăzi am constatat faptul că practic am implementat 50% din acest angajament".

Preşedintele Partidului „ȘOR”, Ilan Şor, care a fost prezent la eveniment, le-a promis oamenilor că modernizarea localității va continua. „În timpul apropiat noi vom crea un „Kolhoz” modern, primul în ţara noastră. Cred că aţi mai auzit despre acest lucru. Împreună cu voi, vom construi o comună de vis. Asta am promis și când am venit pentru prima dată în comuna Jora de Mijloc”, le-a transmis Ilan Șor oamenilor.

În se mai spune că de la preluarea mandatului de primar, Marina Tauber, alături de Partidul Politic „ȘOR”, a reconstruit și asfaltat drumurile din Lopatna și Jora de Sus. De asemenea, în comună a fost implementat proiectul de indemnizație unică de 7 și 10 mii de lei pentru fiecare nou-născut.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md