12:30:08 25.04.2024
Stiri

Marian Lupu spune că e „PRIMITIV” modul în care PAS, PPDA și PLDM „asmut” oamenii împotriva Valentinei Buliga

Politică 06.09.2018 13:40 Vizualizări3025 Autor: Ziarul National
Marian Lupu spune că e „PRIMITIV” modul în care PAS, PPDA și PLDM „asmut” oamenii împotriva Valentinei Buliga


Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, condamnă modul în care reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA) și Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) îndeamnă lumea să lupte împotriva deputatei Valentina Buliga.

„Este trist și primitiv modul în care PAS, PPDA și PLDM asmut oamenii împotriva unei femei care a fost agresată, cum este doamna Buliga. Aceștia interpretează laș și mincinos o decizie a CEDO, care nu a confirmat dreptul unui bărbat de a lovi o femeie, ci încălcarea unor proceduri de către organele care au instrumentat cazul”, a scris Marian Lupu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Lupu, e rușinos faptul că cei de la PAS, PPDA și PLDM influențează oamenii într-o direcție greșită. „Ce societate vreți să construiți? Una în care, ferească Dumnezeu, mamele, bunicile sau fiicele voastre sunt agresate, iar comunitatea aplaudă? E rușinos la ce mânați oamenii”, a mai adăugat acesta.

Amintim că reprezentanții Mișcării de Rezistență Națională „ACUM” au protestat ieri în fața Parlamentului, solicitând demisia deputatei democrate Valentina Buliga, după ce R. Moldova a fost condamnată ieri la CEDO și a obligat statul nostru să-i achite aproape 8 000 de euro pensionarului din Glodeni care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce a lovit-o, acum patru ani, peste față pe fosta ministră a Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

De partea cealaltă, fosta ministră a Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga, susține că nu dânsa s-a ocupat de anchetarea pensionarului care a lovit-o acum patru ani în timpul unei întâlniri cu cetățenii. „Nu e bine și chiar e josnic să lovești o femeie, indiferent cine ar fi ea. Pentru cei care cer demisia, spun că nu Valentina Buliga s-a ocupat de investigații și de proceduri de demonstrare a acestui caz de violență asupra unei femei, s-au ocupat autoritățile abilitate cu această misiune, conform legislației în vigoare. Regret că cineva încearcă să folosească această situație într-o concurență politică”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md