/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Filip vrea o investigație privind luxul din cadrul fostului spital al CFM

05 septembrie 2018, ora 20:59

„Nu sunt altceva decât reminiscențe sovietice: că pentru șefi trebuie să avem saloane medicale separate, cu duș cu muzică, telefon, cu marmoră, cu dormitoare de 30 – 50 de metri pătrați. Și problema este că ocupă o treime din spațiul din acest bloc. Trebuie să faceți o investigație să vedem câți bani s-au cheltuit inutil”, a spus premierul.

De asemenea, prim-ministrul a cerut să fie reorganizat acest salon de lux, pentru a mări numărul de paturi pentru pacienți, menționând că instituția va fi responsabilă inclusiv de acordarea asistenței medicale veteranilor de război.

Fostul spital al Căii Ferate din Moldova a fost transferat în gestiunea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în anul 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram