15:00:26 28.03.2024
Stiri

Extravaganțele DICTATOAREI

Știri 05.09.2018 19:06 Vizualizări1797 Autor: Ziarul National


Extravaganțele DICTATOAREI sursa: google.ro

Nicolae și Elena Ceaușescu au avut o viață sexuală extrem de ciudată. Detalii intime despre viața celebrului cuplu de dictatori, au atras atenția istoricilor după ce acestea au fost făcute publice.

Potrivit unor informații ale vremii, Nicolae Ceaușescu era foarte timid și rușinos, atunci când venea vorba de sex. Elena Ceaușescu, dimpotrivă, nu avea niciun fel de inhibiții. Se pare că dictatoarea și-a înregistrat chiar și propriii copii în timp ce făceau sex.

Când a venit în București pentru prima oară, Elena Ceaușescu s-a angajat într-un bar, în care funcționa și un bordel. Andruță Ceaușescu, fratele dictatorului a declarat că, în anul 1943 și-a surprins nevasta și cumnata Elena, făcând sex cu doi ofițeri germani, în propria lui casă. În acea perioadă Nicolae Ceaușescu era încarcerat.

Însă cea mai cunoscută relație extraconjugală a Elenei Ceaușescu, a fost cu doctorul Abraham Schechter, care a murit în condiții extrem de suspecte în anul 1973. Schechter a fost medic personal al familiei Ceaușescu timp de 17 ani.

Printre amanții celebri ai Elenei Ceauşescu s-a aflat şi Eftimie Iliescu, ilegalist comunist şi unchiul lui Ion Iliescu, dar și fizicianul Ioan Ursu, coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru.

Sursa: evz.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md