Prins pe urme fierbinți după furtul unui telefon mobil și a portmoneului cu acte și bani din oficiul unui local din capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ de 36 de ani, domiciliat în Chișinău și judecat anterior pentru diverse infracțiuni patrimoniale, a fost încătușat de oamenii legii, după ce ar fi pătruns prin acces liber în oficiul unui local amplasat pe strada Kiev, de unde a sustras un telefon mobil de model „Samsung” și un portmoneu cu acte și bani, care aparțineau administratoarei localului. Prin acțiunea sa, acesta a cauzat victimei un prejudiciu estimat la 8.000 de lei.

Suspectul a fost reținut pe urme fierbinți de către ofițerii de investigații ai sectorului Rîșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri.

Bănuitul și-a recunoscut vinovăția, declarând polițiștilor că ar fi vândut telefonul la un lombard contra sumei de o mie de lei. Bunurile sustrase au fost depistate de polițiști și urmează a fi ridicate și returnate victimei.

În acest context, polițiștii au inițiat o cauză penală pentru furt, iar făptașul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 până la 27.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...