Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge într-o zi posomorâtă de joi

Favim.com-autumn-forest-girl-hair-vintage-258208-610×343

Toamna își intră în drepturi și ne promite încă câteva zile cu ploi. Cu toate acestea, atmosfera zilelor care urmează poate fi una caldă din contul evenimentelor frumoase care vor avea loc. Echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care poți merge într-o zi ploioasă de joi.

#Absolute Super Hero Quiz

quiiauzi

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Noaptea Filmelor sub Stele 5

filme stele

Festivalul „Noaptea Filmelor Sub Stele” revine în a cea de a V-a ediție. Anul acesta veți avea parte de 3 săptămâni, începând cu 23 august până pe 8 septembrie, de 9 pelicule 9 pelicule artistice cu istorii nemaipomenite. Filmele vor fi rulate în zilele de joi, vineri și sâmbătă cu începere de la ora 20:30 pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Costul biletului pentru o seară de filme este 20 MDL. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Stand UP в Кишиневе

staunand upp

Vrei să îi auzi pe unii din cei mai populari comedianți stund up din Rusia. Nurlan Saburov, Alexey Shcherbakov, Timur Karginov, Stas Starovoitov vin cu un show la Chișinău, mâine cu începere de la ora 19:00 la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Vezi mai multe detalii AICI.

#Germania – Franța

uefa nation leagueNaționala Germaniei și campioana mondială la fotbal, naționala Franței dau startul primei ediții a Ligii Națiunilor. Aceasta este o nouă competiție în care va participa și naționala Moldovei de fotbal. Mai multe detalii despre locul unde poți viziona acest meci vezi AICI.

#EQUALIZER 2

Denzel-Washington-Watch-In-The-Equalizer-2-Movie

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.

patria equașizer

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente