(foto) Una se află în Odesa, alta în Kiev. Vezi cum arată limuzina Volvo 960 Royal

Aţi ştiut până în prezent de modelul Volvo Limousine 960 Royal? Aflaţi că două astfel de automobile se pot găsi pe teritoriul ţării vecine, Ucraina.

Președintele Consiliului Regional Odesa Anatoli Urbanski a făcut publice pe o reţea de socializare informaţii şi fotografii cu maşina pe care a avut ocazia să o găsească în garajul instituţiei.

Potrivit oficialului, maşina rară cu o lungime de şase metri are sub capotă un motor care produce 204 CP (2.9 litri, natural aspirat). Cutia de viteze este una automată cu patru trepte şi trei regimuri (Winter, Sport, Economic). Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în 9.7 secunde, iar consumul de combustibil îi este de 11 litri la 100 de km parcurşi.

Automobilul se află în garajul Consiliului Regional Odesa din anul 2002, însă a fost produsă în anul 1996. Parcursul total este de aproximativ 22.000 de km.

Vezi şi: (foto) O nouă viaţă pentru o limuzină sovietică GAZ. Vezi cum a fost transformată într-un atelier din Rusia

Vezi şi: (foto) Se vinde prima limuzină blindată pe care a folosit-o fostul preşedinte Boris Elţin

Acum câţiva ani limuzina a fost folosită pentru transportul fostului preşedinte ucrainean Leonid Cucima, când a efectuat o vizită în Odesa, iar cel mai recent a transportat o delegaţie din Bulgaria, semn că încă mai este funcţională.

Habitaclul care include din abundenţă velur şi şase locuri pentru pasageri este cât de cât păstrat. În loc de covoraşe din cauciuc au fost instalate nişte nişte bucăţi de covor textil, cel mai probabil pentru a păstra intactă suprafaţa originală.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Volvo S90 LWB şi Volvo S90 Excellence

Vezi şi: (video) Una din doar 383 există şi în Moldova! Iată ce maşină a scos la vânzare un bărbat

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/