(video) „Autoritățile încearcă să ne scoată din parc”. În preajma cafenelei Guguță au fost vărsate substanțe chimice periculoase

fgfgf

În această noapte, cineva ar fi stropit cu chimicale (gaze periculoase) coliba din preajma cafenelei Guguță din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. „Este un gaz tăios care poate dăuna grav sănătății oamenilor, deoarece aici este un spațiu public”, a adăugat Andrei Lutenco, într-un live.

„După cum se vede, autoritățile continuă să lupte cu noi prin metode periculoase pentru sănătatea cetățenilor. De această dată, ei au vărsat niște soluții chimice. Presupunem că e de la Spațiile Verzi, cred că ei așa vor spune. E vorba despre un miros de gaz. Este imposibil de stat aici. Aici în jur este un miros specific de gaze. A venit un specialist care a efectuat o scurtă investigație după care a spus că a fost stropit cu niște soluții chimice împotriva insectelor”, spune activistul Occupy Guguță, Andrei Lutenco.

Acesta mai adaugă că „Este încă o metodă prin care se încearcă să ne scoată din parc. Noi vom fi aici, noi vom ocupa acest spațiu în continuare, noi nu vom renunța la acest protest.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente