(video) Tupeul unui șofer. Cum a reacţionat văzând ambuteiajele care au revenit pe străzile capitalei

Un nou sezon de încălcări pe străzile capitalei a început oficial. Odată cu venirea toamnei şi cu sfârşitul perioadei estivale, pe străzile capitalei a reapărut traficul infernal în orele de vârf. Conducătorii auto care nu sunt obişnuiţi să-l suporte recurg la orice metode, numai pentru a-l evita cât mai rapid.

Asemenea a procedat conducătorul unui monovolum Chrysler. Rulând pe strada Otovasca şi vâzând câte maşini îi stau în faţă, a decis să nu prindă rând şi a luat situaţia în propriile mâini. A urcat pe trotuarul de pe sensul opus de circulaţie şi a rulat pe acesta cu viteză, chiar dacă pe alocuri nu era mai bun decât suprafaţa carosabilă.

Un şofer a filmat situaţia şi ne-a trimis imaginile la adresa redacţiei, considerând că ţara trebuie să-şi cunoască “eroii”.

Vezi şi: (video) Cât tupeu! A evitat ambuteiajul de pe viaduct mergând cu mașina pe trotuar!

Vezi şi: (video) Un echipaj INP l-a prins în flagrant pe şoferul unui Range Rover care mergea pe trotuar

Vezi şi: Modificări în RCR privind parcarea maşinilor pe trotuare. Ce vor fi obligaţi să facă şoferii

Vezi şi: (foto) Două încălcări în două zile. Iată ce a mai făcut tipul care mers printre oameni pe trotuar cu maşina

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/