/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Într-o curte din capitală, cineva a dat cu unsoare mai multe bănci cu o substanță uleioasă pentru a scăpa de adolescenți zgomotoși

missing
04 septembrie 2018, ora 19:44

De la școală vin. S-a început chiar de ieri de la ora 8 dimineața și toată ziua. A venit sectoristul de poliție la ora 14.00 și i-a luat pe 2 tineri. Pe aceștia i-au dus într-o mașină de poliție, ca apoi să-i ducă la inspectorat.
-Asta se întâmplă periodic? -Periodic.
-Din parc sunt alungați, nu le permit băuturi alcoolice. Chiar ieri le-au prins cum consumau bere. Cineva a chemat poliția și i-au luat de aici
”, Ion Țăran, locuitor

Între timp, cineva din blocurile din preajmă a uns băncile cu o soluție uleioasă pentru a-i determina pe adolescenți să evite această zonă. Acum, locatarii se plâng că, pe lângă faptul că nu se pot odihni, nu se pot așeza nici pe scaune.

Ia uitațivă, ce-i asta?”, Valentina Drăguțan, locuitoare

Chiar dacă îi gonesc, oamenii mai spun că adolescenții li se adresează necenzurat.

Încep să te scoată și să te trimită”, Ion Țăran, locuitor

Dacă încerci să spui ceva se încep alte probleme. Pot să te trimită”, Valeriu Drăguță, locuitor

Totuși, se pare că gestul locatarilor nu i-a speriat pe adolescenți. Și astăzi, la fața locului era un grup de tineri, care, însă, ne-au ignorat întrebările.

Potrivit locatarilor, astfel de cazuri au mai avut loc de cel puțin trei ori. Poliția Capitalei a declarat pentru TV8 că, după apelul recepționat ieri, a aplicat amenzi de 600 de lei pentru patru persoane, pe motiv că au consumat alcool în locuri publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram