/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un deținut din penitenciarul Cricova s-ar fi sinucis

missing
04 septembrie 2018, ora 16:49

„Aproximativ la ora 06:30, într-un sector destinat pentru uscarea hainelor de pe teritoriul instituției a fost depistat corpul neînsufleţit al unui deţinut, fără semne de moarte violentă, în vârstă de 23 ani, condamnat la 7 ani privațiune de libertate pentru comiterea infracțiunii de viol, care își ispășea pedeapsa în instituția respectivă timp de doi ani. Acesta era strangulat cu o funie”, se spune într-un comunicat al Administrația Națională a Penitenciarelor.

Despre constatarea decesului, administraţia penitenciarului a anunţat Inspectoratul de poliţie din sectorul Rîșcani al capitalei, organele de procuratură, Oficiul Avocatului Poporului și rudele condamnatului.

Potrivit angajaţilor penitenciarului, pe parcursul executării pedepsei, condamnatul nu a prezentat comportament depresiv sau agresiv și se conforma regimului de detenţie.

Pe cazul dat, Administrația Națională a Penitenciarelor a iniţiat o anchetă internă, pentru elucidarea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram