(video) Masterclass-uri cu degustare de vinuri și o mulțime de zone interactive. Ce te așteaptă la cea de a treia ediție a festivalului Must Fest

SB2_7360

Cea de a treia ediție a festivalului Must Fest va avea loc în perioada 8-9 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale. Timp de două zile oamenii participanți la eveniment vor avea parte de: școli de vin, masterclass-uri cu degustare de vinuri selecte, o mulțime de zone interactive și de divertisment.

Festivalului se va desfășura în intervalul de timp 10.00-23.00, sâmbătă, 8 septembrie și de la 12.00-23.00, duminică, 9 septembrie. Participanții vor avea parte de două școli de vin, cu participarea unui somelier profesionist din echipa Cricova, care va susține un masterclass inedit cu degustarea unor vinuri selecte, o mulțime de zone interactive și de divertisment.

Cei prezenți la eveniment vor avea la dispoziție mai multe corturi cu bunătăți din bucătăria autohtonă și europeană. O altă atracție a festivalului va fi iarmarocul cu obiecte de artizanat, unde își vor expune creațiile cei mai iscusiți meșteri populari veniți din diferite colțuri ale țării. Pentru cei mai mici oaspeți ai festivalului, va fi organizat un show de magie, desene pe apă și multă distracție la topoganele gonflabile, care se vor afla într-o zonă special amenajată.

Vezi mai jos program artistic al evenimentului susținut de artiști autohtoni și internaționali:

# Pe 8 septembrie în scenă vor evolua Orchestra „Plai Moldovenesc” a MAI, în colaborare cu Frații Advahov, Sunstroke Project, Doredos, Via Dacă, Cuibul, Alex Calancea band și trupa Brainstorm.

# Pe 9 septembrie programul artistic va continua cu Surorile Osoianu, Zdob și Zdub, Antonia, Чайф și headlinerii evenimentului – trupa rock finlandeză The Rasmus.

Prețul biletelor până pe 8-9 septembrie:
Prețul pentru o zi – 200 MDL
Prețul pentru 2 zile – 300 MDL

Prețul biletelor în ziua evenimentului:
Prețul pentru o zi – 250 MDL
Prețul pentru 2 zile – 350 MDL

Copiii cu vârsta de până la 12 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratuit la eveniment. Mai multe detalii despre eveniment, precum și bilete online găsești AICI.

Partener general al evenimentului Moldova-Agroindbank.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente