Cheat Meal Fest 2018. Tot ce trebuie să știi despre festivalul anual al alimentaţiei sănătoase desfăşurat în Chişinău

cheat-meal_cover-2018-830×0-c-default

În anul 2017 festivalul a avut loc în cea mai toridă zi a verii. De aceea, organizatorii au transferat ediţia din acest an pentru luna septembrie. Ce veşti bune v-au mai adus? Au adăugat zona de master-clase şi zona pentru copii. Ce au păstrat? Atmosfera. Dacă aţi fost prezenţi la ediţia de anul trecut, ştiţi bine despre ce este vorba.

#Food Court

Şi în acest an restaurantele vor elabora reţete sănătoase, analogice bucatelor ce se regăsesc în meniul lor. Burgeri din franzelă integrală, paste din făină din soiuri tari de grâu. Organizatorii doresc să gustaţi din noi delicii, dar sunt şi bucate cărora le duc dorul, de aceea le veţi găsi şi în acest an. Vă număraţi printre cei care nu-şi imaginează un festival de acest gen fără midii?

Şi nu cumva să treceţi pe lângă standul OMactiv, unde va găti gustos Iana Canonic, food-bloggerul site-ului OMactiv. Organizatorii știu că la ediţia precedentă v-a plăcut îndeosebi vafelele sănătoase, însă de această dată Iana vă va uimi cu un nou fel de bucate.

La fel au ales pentru voi cele mai inofensive băuturi alcoolice – vinuri seci şi cocktailuri uşoare cu ingrediente naturale. Din băuturi nealcoolice vei găsi smoothie, limonade proaspete de fructe, cafea, ceai şi bineînţeles apă OM.

#Zona de master-clase

La festivalul, găzduit şi de astă dată de curtea Academiei de muzică, teatru şi arte plastice, vor fi desfăşurate master-clase de creaţie. Organizatorii împreună cu participanții vor găti prea puţin, mai mult vor crea. Toate master-clasele sunt gratuite şi fără înscriere preliminară – înregistrarea va fi accesibilă doar în timpul festivalului.

#Zona pentru copii

La ediţia din acest an nu doar adulţii vor avea posibilitatea de a făuri. La orele 13:00, 15:00 şi 17:00 vă veţi putea lăsa copilaşii în zona pregătită special pentru ei, unde vor avea loc lecţii de dezvoltare, organizate de magazinul de jucării „Carousel”.

#Lectorium

Anul curent se va vorbi mai puţin despre nutriţie, ca să nu vă pierdeţi pofta de mâncare la festival, dar vă vor fi oferite cunoştinţe practice. De exemplu, veţi afla cum se fierbe cafeaua în condiţii casnice. Vor preda lecţiile experţii OMactiv şi invitaţii noştri. Luaţi cu voi un smoothie şi faceți-vă comod pe canapea.

#Muzică

Foarte curând organizatorii vor anunţa numele headlinerului, dar promiteţi că nu veţi veni doar la concert. Sunteți așteptați de la începutul festivalului, la ora 12:00. Organizatorii au făcut tot posibilul ca să vă petreceţi ziua într-o ambianţă cât mai plăcută.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente