Vrei să descoperi fascinanta lume a designului interior? Înscrie-te la cursurile Școlii de Design „Design Cafe&Club”

3D4A1435

Vrei să cunoști secretele esteticului și să construiești o lume armonioasă între patru pereți? Înscrie-te la cursurile Școlii de Design „Design Cafe&Club” și descoperă lumea uimitoare a design-ului și dobândește o experiență unică în crearea sau perfecționarea esteticului și spiritului creativ.

Cel de-al patrulea curs se va desfășura în perioada 8 octombrie 2018 – 7 ianuarie 2019. Timp de trei luni, cursurile Școlii DCC oferă studenților experiențe inedite, pregătindu-i nu doar la nivel teoretic, ci și practic. Pe tot parcursul cursului, studenții au parte de ore practice la care participă specialiști în domeniu, dar și reprezentanți ai celor mai cunoscute companii din țară, care le prezintă produsele de top din domeniu și le explica posibilitățile pe care le oferă piața la momentul actual.

Studenții au parte de workshop-uri și vizite la showroom-urile specializate în mobilier, materiale de finisaj și tehnologii, cum sunt: Accesit Impex, Ceramic Hall, SmartTronic, Caparol, Casa Keia și altele, dar și de vizite pe șantierele partenerilor noștri.

Cel care dă toate cărțile pe față și dezvălui toate secretele meseriei va fi designerul Sanislav Balan. În viziunea sa, activitatea unui designer de succes trebuie să includă: fiabilitatea proceselor de proiectare, adaptarea la condițiile ergonomice optime și realizarea estetică specifică, extravagantă prin studiul minuțios a stilului abordat și preferințele clientului – anume această filozofie le este transmisă și tinerilor studenți.

Cursurile includ și o perioadă în care studenții însușesc soft-urile de specialitate: AutoCAD, 3DS Max, Photoshop, astfel încât, la finalul cursului, viitorii designeri posedă un bagaj amplu de cunoștințe în domeniu.

Pe lângă cunoștințe, absolvenții Școlii DCC dobândesc și competențe precum:
# Lucrul în echipă
# Comunicare interactivă la locul de muncă
# Dezvoltarea profesională/ personală
# Planificarea sarcinilor proprii și a timpului de lucru
# Identificarea materialelor de bază folosite la amenajarea locuințelor conform cerințelor și standardelor de pe piața din Republica Moldova și România
# Aplicarea procedurilor de control al calității
# Conceperea soluțiilor
# Alcătuirea proiectelor de amenajare interioară și însușirea soft-urilor necesare pentru un rezultat pe măsură
# Obținerea consultanței
# Potențialul de angajare rapid în câmpul muncii
# Stabilirea relațiilor cu potențiali clienți și interacțiune cu persoanele din domeniu / stabilire parteneriate
# Formarea unui background informațional din domeniul arhitectural și de design.

Dacă sunteți pasionați de tot ce înseamnă frumos și doriți să descoperiți fascinanta lume a designului interior, înscrie-te la cel de al patrulea curs al Școlii Design Café&Club. Mai multe detalii despre programul de studii și modalitatea de participare, puteți afla AICI sau la numărul 060 473 337.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente