(video) Premieră: Brandul Lynk & Co a prezentat sedanul 03, cu platformă şi motoare Volvo

Tânăra companie auto Lynk & Co, creată cu forţele comune de Geely şi Volvo Cars, a dezvăluit oficial versiunea de serie a sedanului 03 la Salonul Auto Internaţional din Chengdu, China. Amintim că, al său concept a fost arătat în primăvara anului 2017.

Noul model se adaugă în gama Lynk&Co, care conţine două crossovere: 01 şi 02, ultimul fiind prezentat pentru piaţa europeană.

Noul Lynk & Co 03, ca şi fraţii săi mai mari, este construit pe baza şasiului modular CMA, dezvoltat cu unele specificaţii individuale împreună cu Volvo. Sedanul practic imită conceptul său, însă producătorul a optat pentru un stil sport, atât pentru exterior, cât şi pentru interior.

Automobil are blocuri optice poziţionate la nivele diferite, cele din partea superioară fiind pe bază de LED-uri cu elemente verticale. Bara de protecţie are accente contrastante şi forme aerodinamice. Pe lateral vedem nişte praguri în stil sport şi jante de dimensiuni generoase din aluminiu. Iar în partea posterioară se remarcă un mic spoiler pe uşa portbagajului, o bară de protecţie cu un difuzor integrat şi cu două terminaţii ale eşapamentului, alături de nişte stopuri full LED.

Spiritul sportiv este păstrat şi în habitaclu, acolo unde pasagerii vor găsi nişte scaune cu profil sportiv, un volan cu margine inferioară turtită şi numeroase inserţii din piele cu cusături contrastante. În nivel de echipare de bază va fi disponibil un panou de bord complet digital şi un sistem multimedia afişat pe un ecran mare şi tactil.

Printre alte dotări se numără acces nelimitat la internet, un magazin dedicat de aplicaţii, sistem de reîncărcare prin inducţie electromagnetică a telefoanelor mobile, buton “Share” (Posibilitatea printr-o aplicaţie de a face schimb de chei virtuale pentru ca maşina să fie descuiată centralizat şi pentru a-i fi pornit motorul. Acest lucru va permite informarea prietenilor şi rudelor apropiate despre faptul că automobilul este liber şi poate fi folosit).

De asemenea, se vor putea găsi pe sedan camere video cu o panoramă de 360 de grade, sistem de preîntâmpinare a unor coliziuni frontale, de monitorizare a unghiurilor moarte şi de frânare automată, cruise control adaptiv, sistem de parcare automată şi multe alte opţiuni.

Gama de motoare va fi compusă dintr-un agregat cu trei cilindri şi un volum de 1.5 litri (148 de CP), un motor cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri (187 CP) şi o unitate de propulsie plug-in hybrid care are la bază agregatul de 1.5 litri.

Ultimul sistem este dezvoltat în colaborare cu Volvo, este din familia Drive-E, va folosi în combinaţie o cutie de viteze automată cu şapte trepte cu dublu ambreiaj şi va permite deplasarea în regim pur electric.

Vânzările lui Lynk & Co 03 vor începe în China la sfârşitul anului 2018. Mai târziu modelul ar putea ajunge şi pe piaţa europeană, asta pentru că Lynk & Co este poziţionat drept un brand global, urmând să cucerească şi SUA.

https://youtu.be/kvnm3IN-R_w

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/