Plante interzise depistate în gospodăria unui moldovean din Ștefan Vodă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fire de cânepă verzi și uscate, un dispozitiv pentru prelucrarea acesteia și o lulea destinată consumului, depistate în timpul unei percheziții efectuată de către polițiștii de frontieră la domiciliul unui locuitor al satului Crocmaz, raionul Ștefan Vodă. Incidentul a fost înregistrat în data de 1 septembrie curent, în urma cercetărilor dispuse încă din luna august al acestui an conform unei informații cu caracter operativ.

La domiciliul cetățeanului moldovean în vârstă de 27 ani s-au găsit în grădină fire de cânepă verzi, bine îngrijite și o cantitate de 100 de grame de masă uscată vegetală. La fel, din gospodăria acestuia a fost ridicat un dispozitiv destinat mărunțirii plantelor de cânepă și o lulea. Audiat, bărbatul a comunicat că firile le-a plantat personal pentru a le consuma ulterior, semințele fiind procurate din orașul Odesa, Ucraina, în toamna anului 2017.

Cazul este cercetat în continuare de ofițerii de investigație din Direcția regională Est sub toate aspectele legale. Tânărul moldovean riscă o amendă în mărime de la 400 la 700 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore, sau cu închisoare de până la un an.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...