(foto, video) Pompierii din Republica Moldova au ocupat locul II în competițiile internaționale la sportul aplicativ

40637668_2266760463352731_3215519822695628800_n

Pompierii din Republica Moldova au ocupat locul II în cadrul competițiilor internaționale la sportul aplicativ desfășurate la Iași, România. În perioada 28 -31 august 2018 angajații IGSU al MAI au participat în cea de-a V ediție a Campionatului organizat de colegii de peste Prut.

În cadrul întrecerilor pompierii moldoveni au arătat performanțe înalte reușind să se remarce prin rezistență, viteză și curaj. Potrivit colegiului de arbitri, reprezentanții IGSU din țara noastră s-au clasat pe locul I la probele: trecerea fâșiei de 100 m cu obstacole și ștafeta combinată. În clasamentul general, pompierii moldoveni au ocupat locul II, fiind remarcați pentru rezultatele înscrise.

Competițiile organizate de IGSU România au drept scop dezvoltarea și popularizarea sportului în rândul pompierilor, dar și consolidarea relațiilor de prietenie între salvatorii mai multor țări. P

otrivit IGSU, salvatorii și pompierii din Republica Moldova au reușit să înscriere performanțe înalte în cadrul sportului aplicativ prin participare în competiții similare în Bulgaria. Sportul aplicativ al pompierilor și salvatorilor este practicat și în Republica Moldova, iar IGSU desfășoară tradițional campionatul în fiecare toamnă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente