Ai un Iphone 8 care se repornește neașteptat sau se blochează? Apple anunță un nou program de reparaţii gratuite

apple-iphone-6s_7855-1500×1000
Foto: digitaltrends.com

Deținătorii de telefoane Iphone 8 vor beneficia de un nou program de reparaţii gratuite, de data aceasta pentru o parte dintre cei care au cumpărat iPhone 8 în preajma lansării. Apple a anunțat că există dispozitive afectate de o problemă la placa de bază, care poate duce la reporniri neaşteptate, blocare sau chiar imposibilitatea de a mai fi pornite.

Modelele iPhone 8 cumpărate între septembrie 2017 şi martie 2018 pot fi afectate de această problemă. Utilizatorii care sunt afectaţi de aceste probleme, chiar şi cei care nu sunt afectaţi, pot merge la oricare dintre service-urile partenere Apple pentru înlocuirea gratuită a plăcii de bază, indiferent dacă dispozitivul este sau nu încă în garanţie, transmite go4it.ro.

Pentru că a trecut mai puţin de un an, toate telefoanele Apple afectate ar trebui să fie încă acoperite de garanţia de conformitate, inclusiv în America, unde aceasta este de regulă de 12 luni. În Europa, aceasta este de 24 de luni pentru persoane fizice şi de 12 luni pentru persoane juridice, deci ar putea fi acoperite încă un an de acum înainte. Așadar, dacă aveți această problemă, renunțați la centrele de reparații și beneficiați de o ofertă gratuită.  Fiind vorba despre un program de reparaţie oficial, acesta va fi valabil chiar şi după ce telefoanele ies din garanţie.

Modelele iPhone 8 Plus nu sunt afectate de această problemă şi nu sunt eligibile pentru astfel de reparaţii gratuite. Dacă aveţi un iPhone 8 cumpărat în perioada septembrie 2017-martie 2018, puteţi accesa site-ul oficial Apple pentru a verifica dacă telefonul se află printre cele care necesită reparaţii. De asemenea, dacă aveţi un iPhone 8 cumpărat de pe piaţa gri, sau second-hand, ar trebui de asemenea să verificaţi telefonul. Pentru verificare este necesar codul serial unic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente