(video) Un tur al casei renovate a lui Ilie Bivol. Cum arată locuința după incendiul din 7 ianuarie

ds

Cel mai popular vlogger din Moldova, Ilie Bivol, a publicat pe canalul său de YouTube un video în care își arată casa reparată după incendiul care s-a produs pe 7 ianuarie. Tânărul spune ca locuința sa a suferit mici modificări. În bucătărie a apărut o fereastră, iar salonul a fost divizat în mai multe zone cum ar fi livingul și biroul. Chiar și așa casa lui Ilie mai are nevoie de amenajări nesemnificative, de exemplu să cumpere un televizor, draperii, paturi și altă mobilă.

Ilie Bivol nu mai este atât de activ pe YouTube, cât era cu un an în urmă. Acesta alocă practic tot timpul său pentru a câștiga bani pe piața Forex. În prezent, ultimul video a strâns peste 220.000 de vizualizări.

Vă amintim că, pe data de 7 ianuarie 2018, Ilie Bivol a plecat de acasă, iar la întoarcerea sa a găsit locuința în fum. Toată mobila, tehnica a fost deteriorată, ferestrele au fost sparte. Pompierii au stabilit că cauza izbucnirii incendiului  a fost din cauza focului care a pornit de la exploatarea necorespunzătoare a șemineului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente