Dublu omor în Chișinău. Doi bărbați găsiți înjunghiați într-un apartament din sectorul Botanica

Doi bărbați de 30 și 31 de ani au fost depistați înjunghiați într-un apartament din sectorul Botanica, municipiul Chișinău.

Poliția Națională a anunțat că, pe 2 septembrie, la ora 22.00, a parvenit un apel telefonic de la o femeie, din municipiul Chișinău, sectorul Botanica, care a comunicat că a depistat în locuința sa corpurile neînsuflețite a fiului său și a prietenului acestuia.

Deplasându-se la fața locului, forțele de ordine au depistat cadavrele bărbaților, cu semne de moarte violentă, manifestate prin mai multe plăgi tăiate.

La momentul actual au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a survenit moartea bărbaților.

Poliția a pornit o cauză penală în baza art. 145 ”Omor” Cod Penal. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile se pedepsesc cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Actualmente, oamenii legii întreprind măsuri de investigații pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima.

UPDATE: Poliția Națională a anunțat că a fost identificat și reținut un suspect în cazul dublului omor din sectorul Botanica. Acesta are vârsta de 20 de ani și este originar din r-nul Cantemir.

Oamenii legii au declarat că vor reveni cu detalii suplimentare, la finalizarea acțiunilor de urmărire penală.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.