/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

AAC: La bordul elicopterului prăbușit în Afganistan erau 3 cetățeni ai Ucrainei și 11 cetățeni afgani

missing
02 septembrie 2018, ora 15:08

„Un elicopter moldovenesc a fost implicat într-un accident aeronautic în Afganistan

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a fost informată că, la data de 2 septembrie 2018, în Afganistan, la ora 3 UTC, elicopterul MI-8 MTV cu numărul de înregistrare ER-MHR al companiei aeriene Valan International Cargo Charter s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de la baza aeriană militară din Mazar-i-Sharif”, scrie într-un comunicat de presă al instituției.

Potrivit AAC, informația preliminară arată că în urma accidentului au decedat doi membri ai echipajului și zece pasageri.

Datele se concretizează, fiind pornită investigația pentru obținerea informațiilor suplimentare și stabilirea tuturor circumstanțelor zborului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram