/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Cei doi cetățeni accidentați în Federația Rusă au ajuns la Chișinău

missing
02 septembrie 2018, ora 08:56

În dimineața zilei de 1 septembrie cei doi cetățeni au fost așteptați pe peronul gării feroviare din Ocnița de către două ambulanțe SMURD, care i-au preluat pentru ai transporta în siguranță la Chișinău. Necesitatea transportului special a fost condiționat de starea sănătății ambilor bărbați, care au suportat mai multe traumatisme grave. Potrivit IGSU prima persoană adusă de SMURD este un bărbat în vârstă de 47 de ani care a avut de suferit în urma tragicului accident din Kaluga, iar a două persoană, de asemenea este un bărbat în vârstă de 44 de ani care a suportat un accident de muncă în același oraș.

La solicitarea rudelor, IGSU a transportat și cel de-al doilea bărbat la Chișinău pentru ca acesta să poată beneficia de îngrijiri calificate. Ambii bărbați au fost monitorizați pe parcursul drumului de la Ocnița la Chișinău de două echipaje SMURD. Aceștia au fost preluați la Institutul de Medicină Urgentă de medici pentru îngrijiri ulterioare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram