/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Unioniștii au protestat până aproape de miezul nopții în PMAN

01 septembrie 2018, ora 23:52

După ora 23, cele trei autocare au ajuns în centrul Chișinăului unde au putut să se îmbarce participanții Marșului Centenar. Liderul ODIP, Vlad Bilețchi, a anunțat că poliția are ordin să evacueze manifestanții, de aceea, a îndemnat oamenii să părăsească PMAN.

Reamintim că autocarele cu care unioniștii au venit din România la manifestația de la Chișinău au fost oprite de polițiști la intrarea în oraș. Din acest motiv manifestanții din PMAN au mers să convingă polițiștii să permită autocarelor să intre în oraș. Liderii unioniștilor au fost ridicați pe sus de către forțele de ordine după ce aceștia au încercat să blocheze strada, spun polițiștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram